Home > Aanbod > Coaching > Vervolg

De Caleidoscoop

Coaching

Doel

Coachen heeft als doel het zelf-bewust-zijn, handelen en presteren zichtbaar te verbeteren. Een coach kan je daar een handje bij helpen door naar je te luisteren, (kritische) vragen te stellen en je een spiegel voor te houden. Het vrijmaken van potentieel, zicht op ondergesneeuwde talenten, bewustwording van de keuzes die je hebt, zijn belangrijke doelstellingen. Zo schep je nieuw perspectief voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Aanpak

Na het formuleren van een gerichte coachvraag, onderzoeken we wat je denk- en gedragspatronen zijn. Belemmerende overtuigingen, over jezelf, over je omgeving komen hierbij aan de orde.
Door bewustwording van je patronen en ze te doorzien kun je je opvattingen verruimen en alternatieven voor je gedrag creëren.

Resultaat

Meer zelfvertrouwen, meer zelfkennis, meer zicht op patronen die effectief en goed functioneren in de weg staan. Je weet nu hoe je deze patronen kunt doorbreken. Dit leidt tot een zichtbare verbetering in persoonlijk en professioneel functioneren.

Traject

Afhankelijk van je vraag en behoefte bestaat een coachingstraject uit gemiddeld 5 afspraken van ongeveer 1½ uur.
Bijeenkomsten vinden meestal eens per twee weken plaats.

"Wie zichzelf spaart is al gauw een postzegel" - Loesje