Home > Informatie voor werkgevers

De Caleidoscoop

Informatie voor werkgevers

De Caleidoscoop is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in loopbaanbegeleiding, (wandel)coaching, reïntegratie en outplacement. De Caleidoscoop richt zich op de persoonlijke ontwikkeling van de mens.

Bent u benieuwd of we ook voor uw bedrijf iets kunnen betekenen?
Via deze website kunt u nader kennismaken met De Caleidoscoop.
Bij aanbod vindt u een overzicht van de diverse begeleidingstrajecten, van loopbaanbegeleiding en outplacement tot persoonlijke coaching.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met Lydia Smits.
Bel 06-13038126 of stuur een e-mail naar info@de-caleidoscoop.nl.

Op zoek naar creatieve oplossingen voor uw medewerkers?
In deze economisch moeilijke tijden zult u wellicht uw hoofd ook wel eens gebogen hebben over het rendement van uw onderneming. Gemotiveerd personeel vergt ook nog eens tijd en expertise, want betrokken en enthousiast personeel is toch de "motor" achter uw onderneming.

Wellicht dat u te maken krijgt met personeel dat gedegen loopbaanadvies kan gebruiken of op andere wijze een vakkundige loopbaanadviseur nodig heeft. Indien er op termijn medewerkers zijn die (dreigend) zullen worden ontslagen, biedt De Caleidoscoop de mogelijkheid om deze werknemers via een outplacement traject professionele ondersteuning te bieden.

Denkt u wel eens: "kan ik dit niet simpeler uitbesteden zonder dat ik ergens aan vast zit"? Dan kan De Caleidoscoop u de meest eenvoudige oplossing bieden. Voor u als organisatie kan het namelijk veel voordeliger zijn om een zelfstandige loopbaanadviseur in te huren, die met meer dan 15 jaar ervaring alle facetten op het gebied van loopbaan en (job)coaching voor u kan uitvoeren.

Wat kan De Caleidoscoop voor u betekenen?

 • Het geven van loopbaanadvies en loopbaanheroriëntatie voor uw werknemers
 • Het uitvoeren van outplacement trajecten
 • Het verrichten van diverse vormen van coaching
 • Het voorkomen van ziekteverzuim door betere begeleiding
 • Het geven van advies en support bij diverse loopbaanvraagstukken

Professionaliteit en kwaliteit binnen uw onderneming
Als adviesbureau, gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding, (wandel) coaching en outplacement, richt De Caleidoscoop zich op de persoonlijke begeleiding van werknemers, zodat uw onderneming met gemotiveerde, enthousiaste en gedreven medewerkers de doelstellingen kan halen.

Een opdracht wordt geheel afgestemd op de vraag en behoefte van de opdrachtgever. De Caleidoscoop staat voor professionaliteit en flexibiliteit. Als onafhankelijk loopbaanadviseur streef ik voortdurend naar een hoge vorm van kwalitatieve dienstverlening en klantgerichtheid.

Welke voordelen biedt De Caleidoscoop u?

 • Vakkundigheid en expertise tot op het hoogste niveau
 • Kleinschaligheid, korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht
 • Zeer snel kunnen reageren op uw aanvragen
 • Optimale bereikbaarheid, ook buiten kantooruren en sessies
 • Gebruik kunnen maken van verschillende methodieken
 • Een meedenker die u graag adviseert over lopende vraagstukken

Interesse of meer weten?
Naast alle informatie op deze website kunt u voor meer informatie en persoonlijk contact ook bellen naar Lydia Smits op telefoonnummer 06-130 381 26.

"De tijd is gekomen om niet langer afzonderlijk onze eigen instrumenten te stemmen, maar samen symfonie te componeren" - Anoniem